Evenementen

 

Beste rozenvrienden,

Naar jaarlijkse gewoonte ligt onze kwekerij er ook dit jaar weer schitterend bij, met meer dan 1.000 rozensoorten in bloei.

Dit jaar organiseren we, omwille van de coronamaatregelen, geen opendeurdagen. Om u toch te laten genieten van al het moois in onze kwekerij en tuinen, doen we er toch een schepje bovenop en heten we alle rozen- en tuinliefhebbers van harte welkom op ons verlengd rozenweekend van donderdag 10 juni tot en met maandag 14 juni.

Tijdens deze dagen zal de kwekerij geopend zijn van 9:00 tot 18:00 uur. We voorzien geen catering. Wel worden er verschillende tafels voorzien waar je jouw eigen, meegebrachte consumptie kan gebruiken.

Kan je tijdens deze opendeurdagen niet komen? Je kan de kwekerij tijdens het seizoen altijd bezoeken op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Dit weekend organiseert Casteels Rozen zijn jaarlijkse Rozenhappening in juni, samen met de opendeurdagen.
Je kan er genieten van de prachtige rozentuin en meer dan 1000 rozenvariëteiten ontdekken.

Bij de rozenhappening draait alles rond de roos, en naast de prachtige bloemen op het veld vindt je er dit weekend ook de rozenkring, tuinbeelden, schilders die prachtige werken leveren, kantklossters, houtsnijders, Andrews Garden,…
Verwen jezelf met een pannenkoek met ijs of proef in première onze nieuwe rozengenever  “t Puts Roosje”  op basis van rozen en vodka.

Ook dit weekend kan je er terecht voor rozenadvies of om enkele rozen aan te schaffen.